X

Deel uw ervaringVerzenden

Contact
 
 

Onderhoud

Met de opening van de Bottermuseumwerf 'De Hellege' in 2010 is er een grote stap gezet om de doelstellingen die stichting heeft, namelijk het onderhouden en het in de vaart houden van de botters, te verwezenlijken.

De mogelijkheden die de stichting nu heeft zijn vele malen beter. Elke winterseizoen krijgen alle botters een onderhoudsbeurt. In de grote hal kunnen twee botters achter elkaar liggen en in de kleine hal, de voormalige verfloods, kan ook nog een botter liggen. Maar deze ruimte is gereserveerd voor het Leer-Werkproject van de stichting.

De buitenhelling is daarnaast ook beschikbaar om een botter op het droge te trekken voor onderhoud. De werkplaats op de werf is voorzien van diverse houtbewerkingsmachines die nodig zijn om de botters te onderhouden. Kortom: het is voor onze vrijwilligers een genot om aan de botters te werken. En wat niet onbelangrijk is, is dat er een prachtige kantine is ingericht waar onze vrijwilligers lekker een bakje koffie kunnen drinken.

Onderhoud voor particuliere booteigenaren

Naast het onderhoud dat wij zelf verrichten aan onze botters, is er ook de mogelijkheid voor particulieren om gebruik te maken van onze accommodatie. Het onderhoud kan zowel in de winter als in de zomer worden uitgevoerd.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven bij onze hellingbaas: Gerard Vos, telefoonnummer 06-13832325 of per mail info@botterselburg.nl.

Rabobank Noord Veluwe
van Werven
Wijzonol Bouwverven B.V.
Wivé techniek BV
Pruis schilderwerken BV
Recreatieoord Veluwe strandbad
Salverda bouw
Biohorma
Blaauw perioverf Elburg BV