X

Deel uw ervaringVerzenden

Contact
 
 

Help de Botterstichting

Met enige regelmaat melden nieuwe vrijwilligers zich aan voor het werk in de loodsen en/of in het museum. Maar nog steeds zijn nieuwe mensen van harte welkom. Kom gerust een keer kijken op de werf om te zien wat daar allemaal gebeurt.

Ook worden donaties aan de Botterstichting gedaan door mensen die het belangrijk vinden dat het historisch visserijverleden van Elburg levend wordt gehouden. Ook uw donaties zijn meer dan welkom.

Naast de provincie Gelderland en de gemeente Elburg die betrokken zijn bij het Leer- Werkproject, kent de Botterstichting een aantal bedrijven, verenigd in Het Bottergenootschap, die door sponsoring voor financiële continuïteit zorgdragen. De voortgang hiervan is uitermate belangrijk voor de stichting.

Donateurs, sponsoren en vrijwilligers kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de faciliteiten die de Botterstichting biedt.

De Stichting tot Behoud van Elburger Botters heeft een culturele ANBI-status. Hierdoor kunnen uw giften, donaties en nalatenschappen fiscaal aantrekkelijk zijn.

Contact
Belangstellenden, vrijwilligers, sponsoren en donateurs kunnen zich melden bij:

Secretaris Botterstichting
Burg. Frieswijkweg 5
8085  RA Doornspijk
T  06 49 749 111
info@botterstichtingelburg.nlInschrijfformulier

Rabobank Noord Veluwe
van Werven
Wijzonol Bouwverven B.V.
Wivé techniek BV
Pruis schilderwerken BV
Recreatieoord Veluwe strandbad
Salverda bouw
Biohorma
Blaauw perioverf Elburg BV